YOU GOT ME SAY ALL THIS

Har haft en riktigt mysig kväll, martini, gott sällskap.
Men nu, jag bara myser för mig själv. lyssna på vacker musik(i mina öron). kollar på vackra bilder, tänker tillbaka på fina minnen och slipar på framtiden. Saknar min älskling en bit och ändå bara njuter av ensamheten.
Jag är lycklig, lite galen, en massa spontan jag är jag åt alla håll och kanter. Jag älskar det. Du älskar det. och så hatar vi en smula, men just nu är det bara underbart.VILLINTEVILLINTEVILLINTE

jag vill inte jobba idag. är jätte fint väder ute idag, solen strålar och det är varmt och skönt, sen ska det vara skit väder hela veckan, börjar iochförsig inte fören klockan 15 men ändå, den här dagen vill jag bara vara ute och njuta, trycka jorgubbar och bli brun.

Den här bilden är ifrån turkiet, såhär brun lär jag ju inte bli av den svenska sommaren, men man kan ju alltid hoppas, nej nu ska jag också springa över och få i mig någon frukost som alla andra barnen, vi hörs senare!

NYFRILLAN

så här röd är jag i håret, och nej bilden är inte från idag. så där ser jag inte ut varje dag.
Men ser ni hur rött det är, har väl aldrig någonsin tidigare fått för mig något sådant, men man måste ju prova allt. det är så dom säger va?
HHHGjorde håret ljusare för en vecka sen, fint men det var inte jag. jag är mörk, så varför inte rött?
nu ska jag sluta gaffla och gå och hjälpa Alex med maten, hon är kock.

så här...

3d58f71a3e142bc7d733866598235622.png

Kolla varifrån!

så här fina kan dom vara. Inte dåligt va.


SMYCKESMANI

skit kul ju. sitter och har gjort några armband, har fastnat helt. är ju jätte roligt. så nu har jag och alex fyllt på med grejer så vi kan pyssla på. måste ha mer ju.

tänkte egentligen gå in till stan idag och skaffa mig id serien, bare minerals. känner att jag behöver  lite bättre smink just nu, då solen ligger på och man är ute så mycket(dom gånger man använder smink).
Men det glömde jag bort totalt får ta det imorgon, och se om det verkligen är värt alla pengar. har bara hrt bra om de, så vi får väl hoppas!

JORDGUBBARSOMMARSOL

OOh jag riktigt njuter av att det är sommar, även om jag jobbar. idag hade jag en lång sov morgon, baara den lyxen att få stå i duschen över en timme, det är inte dåligt det. jobbade till 18, sen vart det grillning och mys. nu är jag hos alex, vi har suttit och gjort armand och jag har tryckt i mig en liter jordgubbar, nu är det sommar!

SLUTAJOBBABÖRJASOVA

Nu vill jag ha ungefär 10 veckors semester, 10 miljoner på kontot, 29 grader och strålande sol ute.
men jag är inte den som är den, jag är glad, jag har jobb, det klingar på kontot och det är fortfarande 20 grader fast det är mitt i natten. Jag borde egentligen sova för länge sen, men jag vill vill vill inte. jag vill också ha semester. ungefär såhär känner jag mig just nu. Nej nu sängen!

RSS 2.0