BYEBYE BIRDY

Nu är det så här mina kära vänner att jag har bestämmt mig för att flytta! buhu, känns lite tråkigt men hoppas att det blir nytt och fräscht och att ni följer med mig till min nya adress som är.

MIN NYA BLOGG! KLICKA HÄR!

SO GODMORNING WEDNESDAY

Sitter på mitt tillfälliga"kontor" hehe, är fortfarande så där morgon mysig fast klockan är över 1. Nyduschad och med största the koppen ever, känns iallafall så och frossar i mandariner, clementiner. Ska egentligen jobba , men med min självdisiplin har jag glidit in på något helt annat. Är helt enkelt sugen på en intensivkurs i the big city eller la, ja men visst. någon som är sugen på att följa med? nehe jag försttod väl det.


BACKSTAGE/VS/09


GODMORGONONSDAG

Jag vet inte riktigt vart min ork har tagit vägen idag. Är det kanske fullmånen som spökar, jag hoppas det iallafall så att jag har nått att skylle på. Är riktigt seg idag, har inte fått mycket gjort. Åandra sidan så har jag scemat spikat idag, Ska sätta mig ner och jobba ett tag. Fixa lite här hemma innan jag möter Jenny och Milo på långpromenad så hon får komma hit och se sen vi fixat här hemma(å ny soffa). Sen blir det kvällsspaning på julklappar, uppträdande av seb bror, sen filmmys här hos oss. Så nu kanske jag borde sätta igång här hemma, Ciao!

RSS 2.0