I landsproblem

gosh jag blir alldeles tokig , jag som hade massa saker att göra idag. nu tar jag mig ingenstans, bilen bråkar med mig. Jag måste byta olja innan den skärihop totalt, men huven har fryst så jag kommer inte in att fylla på och bagageluckan har fryst så jag kommer inte åt oljan. så typiskt. och som om inte det vore nog så har bakdörren fryst och nu inte så att den har fryst fast, utan den går inte att stänga! åh jag blir galen.

Har iallafall tagit mig till mamma nu, sittwer och funderar på en massa saker jag måste göra. har jätte mycket plugg nu också innan terminen slutar som jag borde ta mig tid till att göra. men nu sitter jag ju här.
Nu har jag iallafall fått gnälla av mig lite. Det löser sig.

Godmorgon onsdag

Nu har jag fått i mig kaffe och frukost, ska nu iväg och träna. tänker inte slänga in en bild, blir väl ingekul för er att se mig i träningskläder för jämnan.
Ska sen till skolan och fixa några grejer sen får vi se vart jag dyker upp. jag har för mycket att göra helt enkelt.

Och snart är det jul, jag har hunnit shoppa en EN julklapp, var ska det här ta vägen jag måste verkligen hinna. jag känner ingen julstämmning alls heller iår. jag hoppas att det kommer snart för är det något jag tycker om så är det julen.

Nej nu ska jag kila, återkommer!

Vintermörker

sitter hos mamma nu i hennes lilla kontor och tittar ut genom fönstret, så otroligt mysigt alöldeles vitt på backen och julljus överallt. även om december månad är så mörkt så gillar jag det, det är sån stämmning, jag gillar snön helt enkelt.
En riktigt mysig dag idag, Möblerat om hemma och får lite ordning, sen stack jag iväg på gymmet, gick och sola och tog en lång promenad. jag kännde att det verkligen behövdes. nu sitter jag hos mamma och myser på.

nu ska jag vara social, uppdatering i morgon sov nu gott.

When ever you say

Jag är pshyk, jag älskar när blodet pumpar, kan inte släppa adrenalinkicken. så nu åker ipoden in i öronen på högsta volym, jag försvinner på gymmet(igen).
sen behöver jag bättra på min glåmiga hud , en snabbsväng i solariumet behövs.

gone


Jag är stark!


Jag förstår inte hur den här magra karn kan få mig att känna mig så stark. bara vrid upp volymen på max, jag lovar jag orkar allt.
Musik gör verkligen mycket. Har varit en relativt lugn morgon för mig. Har börjat läsa the dirt mötley crue, jag kan inte slita mig. brukar inte gilla sånna böcker men hallå, hur spännande är inte deras tragiska liv? jag gillar dom helt klart. Nikki Sixx och co,har gjort min morgon.

Nej nu ska jag skutta iväg till gymmet och sen fixa några kurser, jag återkommer.
ciao

Träning

kommit hem från träningen nu och sitter och ser på insider, mina konstiga funderingar, borde inte insider och outsider vara motsatser? äh skit samma kan ändå inte förklara.

Träningen gick iallafall super, jag vill ju komma igång nu, borde rasta fläsket lite mer. Men det gick bra och jag känner mig GRYM, alltså det gör sån skillnad, jag blir så grymt mycket piggare om jag tränar.
Jag känner mig som stålkvinnan eller någonting. inte illa det inte.

Insider handlar i kväll om plastikoperationer misslyckade fall. och jag kan slå vad om att det finns dom misstag som är mycket mycket värre. jag tycker det är så hemskt, jag skulle nog inte kunna göra något kirugiskt ingrepp så länge det inte var något jag mådde riktigt riktigt dåligt över, nja jag vet inte om ens då.

skulle ni kunna operera er?

ser ni inte stålkvinnan där någonstans?:P

Barnsligt

Alltså jag måste ju bara tipsa er, jag vet inte om ni tycker om sånt som är sött. gö ni det kommer ni förmodligen att tycka att det är för mycket. Men jag älskar den
SnowFairy från Lush.
Den luktar sådär riktigt barnsligt godis, och det luktar gott i hela lägenheten efter man har duschat. varje jul pryder den mitt badrum, det är väl det ända i mitt hem just nu som förknippas med julen, ja min jul iallafall.
Har just kommit hem från jobbet och pankakan står på bordet, sjuukt bra att jag har en kar som lagar god mat ;P

Nej nu ska jag kila till köksbordet innan jag tar mig iväg och tränar.

PussCiao


Onsdag

godmorgon alla, eller vad man nu säger, brukar ju vara vaken ganska mycket tidigare, men inte idag.
Har precis hunnit göra det jag ska göra, nu står kaffepressen på max. och musiken på högsta volym, snart kastar grannarna ut mig.
Har fått i mig gröt och ska nu bara kleta på mascaa och svepa kaffekoppen innan jag rusar ner i trappan, Vad gör jag här än?!

 PussCiao!

Fokus!

Jo jag känner att jag börjar tappa fokus nu, har varit en seg dag på jobbet idag, är riktigt sugen på att gå ocg träna men har en massa plugg som går före. Nu måste jag få igång allt igen, jag får inte tappa mina mål.
FOKUS!


RSS 2.0